Meteen naar de inhoud

Ervaringen

“Ik heb anderhalf jaar mogen werken met Leon, waarbij we samen verantwoordelijk waren voor de online marketing en technische kant van alle webshops bij THYSOL. In deze periode heb ik hem leren kennen als iemand die planmatig werkt, oog voor detail heeft en goed rekening houdt met alle betrokken partijen en variabelen in een project. Een flinke dosis Twentse nuchterheid zorgt voor een prettige omgang en realistische verwachtingen in plaats van mooie praatjes. Een fijne samenwerking!”

Laura Bosgra

THYSOL Group BV

“Ik heb ruim 3 jaar met Leon mogen werken. Onder één groep, maar beide verantwoordelijk voor verschillende websites onder diverse bedrijven. Met overlappende werkzaamheden, verantwoordelijkheden en specialisten is Leon altijd een fijne sparringpartner geweest. Gedreven in het e-commerce en online marketing vak. Altijd met een lach en transparante (gestructureerde) agenda. Cijfertjes en resultaten hebben bij Leon dan ook altijd de hoogste prioriteit. Hard op de zaak, zacht op de persoon.”

Allard Lavalette

Brand Builders

“De afgelopen jaren heb ik met Leon mogen werken en ik denk dat er weinig mensen in het gebouw zijn die zich harder hebben ingezet dan hij. Leon geeft altijd meer dan 100%. Hij is een vakidioot die je bijna nooit zonder lach op zijn gezicht tegen zult komen. Vrolijk, energiek, verstand van zaken en zet altijd een stap extra. Zoals je misschien begrepen hebt, ben ik behoorlijk positief over Leon. Ik kan hem warm aanbevelen!”

Gianni Esposito

Matchu Sports BV

“Leon is in staat om lastige materie uit te leggen. De gesprekken zijn samen te vatten als helder, waarbij verschillende mogelijkheden worden doorgenomen. Acties worden snel uitgezet en adequaat opgevolgd. Leon is een prettige gesprekspartner om jouw onderneming online goed op de kaart te zetten!”

Martin Habers

Adfise

“Leergierig, ambitieus en een doorzetter. Gepaard met een vleugje humor. Leon is een fijne collega met wie je graag samenwerkt. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen en grijpt elke uitdaging met beide handen aan. Zo maakte hij de stap naar freelance SEO Specialist, waarvoor hij een vaste baan durfde op te zeggen. Het heeft z’n vruchten afgeworpen: Leon is in anderhalf jaar tijd enorm gegroeid in zijn vakgebied. Hij weet wat een website tot een succes maakt en denkt graag mee op strategisch niveau.”

Jolyn Klein Gunnewiek

Frontis

“Leon is een professional op het gebied van SEO en de communicatie en planning met hem verliep aangenaam en goed.”

Ghislaine

CyberSoek & Cyberbank

“Onze samenwerking met Leon stelt ons in staat om onze SEO enorm te verbeteren. Hierdoor zijn we makkelijker vindbaar en kunnen we meer ouderen helpen!”

Timo

JVO

“Leon gaat erg methodisch te werk en is vriendelijk in de omgang. Daarnaast is hij erg resultaatgericht en staat hij open voor feedback. Leon, bedankt voor je begeleiding!”

Marnix

Waarom mij als SEO Specialist inhuren?

Meer dan 8 jaar SEO ervaring in internationale, lokale & e-commerce SEO

Planmatige, effectieve en gestructureerde werkwijze

Heldere & Transparante communicatie

Persoonlijk contact

Resultaatgerichte SEO campagnes met als doel jouw business te laten groeien

100% focus op zoekmachine marketing

Hulp nodig met zoekmachine optimalisatie?

Neem vrijblijvend contact op