Meteen naar de inhoud

Opdrachtgevers

Residentie Orkest Den Haag

Beoordelingen

Leergierig, ambitieus en een doorzetter. Gepaard met een vleugje humor. Leon is iemand met wie je graag samenwerkt. Hij denkt niet in problemen, maar in oplossingen en grijpt elke uitdaging met beide handen aan. Vanuit het online marketing brede vakgebied specialiseerde Leon zich in SEO en SEA. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen: Leon is enorm gegroeid in zijn vakgebied. Hij weet wat een website tot een succes maakt en denkt graag mee op strategisch niveau.

“Leon is een hardwerkende collega die nauwkeurig werkt en het belang van de klant altijd voorop stelt. Naast deze eigenschappen is hij erg leergierig en wil hij zichzelf ontwikkelen, om zo verder door te groeien. Ik hoop in de toekomst nog een keer met hem te mogen samenwerken.”

Leon is in staat om lastige materie uit te leggen. De gesprekken zijn samen te vatten als helder, waarbij verschillende mogelijkheden worden doorgenomen. Acties worden snel uitgezet en adequaat opgevolgd. Leon is een prettige gesprekspartner om jouw onderneming online goed op de kaart te zetten!

Dankzij het SEO advies van Leon hebben we onze bedrijfsdoelstelling binnen twee jaar behaald. Na de launch van onze website www.heko-opslag-almelo.nl in september 2015, hebben we ervoor kunnen zorgen dat de website verkeer behaalde uit Google (betaalde en organische zoekresultaten) en zaten onze opslagruimtes binnen no-time vol.

Hulp nodig met zoekmachine optimalisatie?

Neem vrijblijvend contact op