Meteen naar de inhoud

Over mij

Wie is Leon Koerssen?

Karaktereigenschappen:

Nuchtere, Down-to-earth mentaliteit

Gevoel voor humor

Werkt oplossingsgericht

Leergierig & ambitieus

Werkt graag samen met andere specialisten

Hobby’s:

Gamer van het eerste uur (NES, SNES, PSX, PS2, PS3, PS4)

Kijkt graag een potje Darts of een interessante pot voetbal

Motor rijden op mijn Suzuki GS750

Sporten: Fitness en hardlopen

Films & Series

Aanvullende feitjes:

Geboren in 1987

Woonachtig in Aadorp (gemeente Almelo), Twente, Overijssel

Geniet van het gezinsleven als partner en vader van twee dochters

Probeert veel films van de moviemeter top 100 te kijken

Lord of the Rings staat bij mij in de top 3 movies of all time

Hond en kippen bezitter

Favoriete series: Dexter, Prison Break, Brooklyn Nine Nine & Seinfeld

Lokale vrijwilliger in Aadorp

Online vrijwilliger via De Nieuwe Gevers

Mijn missie

Ik help graag opdrachtgevers hun doelstellingen te behalen door hun online kansen inzichtelijk te maken en deze uit te werken naar concrete stappen. Dit doen we door samen te werken volgens een geprioriteerde SEO aanpak met de meeste impact op de bedrijfsdoelstellingen (b.v. sales).

leon-koerssen-freelance-seo-specialist

Mijn certificeringen

Mijn visie

Ik vind dat als je echt effectief binnen het online acquisitie kanaal SEO stappen wil zetten en wil groeien als bedrijf, dat je hierbij specialistische SEO hulp nodig hebt. Een SEO consultant met een 100% focus op Zoekmachine Optimalisatie. Er zijn veel Online Marketing bureaus welke veel diensten in de breedte aanbieden, waarbij ik als –Freelance SEO Specialist– het juist belangrijk vindt om 100% focus te hebben (en te houden) op 1 kanaal: Organische zoekresultaten en de optimalisatie van websites hiervoor (SEO). Wil je jullie website nog meer boosten op SEO vlak? Als gespecialiseerd SEO Bureau in Almelo is Oog voor SEO jullie kennispartner!

Mijn tools

446%

Gemiddelde stijging in verkeer bij klanten

2.691

Keywords geoptimaliseerd

40+

websites geoptimaliseerd

Werkervaring

Kom meer te weten over mijn carriére pad en werkervaring.

Uiteenlopende hobbyprojecten – 2010 tot 2015

Tijdens deze periode heb ik veel probeer hobby projecten gedaan online en ook veel kennis en ervaring opgedaan op online marketing gebied. Wat werkt wel, “what moves the needle” en wat werkt niet.

Webiteers – Bureauzijde – 2015 tot 2017

Webiteers is een gespecialiseerd Search Marketing Bureau. Ik heb hier gewerkt voor uiteenlopende klanten. Denk aan zowel internationale, landelijke als regionale websites. En ook leadgeneration en ecommerce websites. Waarbij ik veel heb geleerd op het gebied van SEO, SEA, CRO en Social Advertising.

THYSOL Group BV – Klantzijde – 2017 tot heden

THYSOL Group BV is fabrikant van kinesiotape & internationale groothandel voor kinesiotape & massage producten. Deze producten worden onder eigen merknaam verkocht in meer dan 80 landen. Ik heb hier gewerkt aan de ontwikkeling van de verschillende WooCommerce merken webshops, geholpen bij de redesign van de corporate website en geholpen bij de opening van vier lokale businesses en de launch van de webshops daar. Hierbij heb ik veel geleerd op het gebied van SEO, SEA, CRO, Social Advertising, Email marketing, UX en allerlei elementen die komen kijken bij draaien van een webshop/business.

Freelance SEO Specialist – 2022 tot heden

Sinds 2022 ben ik beschikbaar als freelance SEO Specialist en werk ik aan uiteenlopende projecten. Zo ondersteun ik opdrachtgevers bij de bouw van een website met een websitestructuur op basis van keywords, help ik bij websitemigraties en bied ik maandpakketten aan om klanten maandelijks te adviseren op het gebied van SEO.

Hulp nodig met zoekmachine optimalisatie?

Neem vrijblijvend contact op